Niet alleen Duitsers willen bewijzen dat ze heus wel gevoel voor humor hebben. Jack Hollis, malle honcho bij Toyota North America, stond tijdens de persconferentie op de Los Angeles Motor Show voor een zaal gretige autojournalisten. Na de onthulling van vijf auto’s zou de presentatie klaar zijn, maar Jack toverde nog een aap uit de mouw.

‘Misschien is er een zesde auto waarover we moeten praten. Je hebt wellicht een gerucht gehoord dat er een nieuwe Supra aankomt. En we weten dat sportautofanaten al bijna twee decennia wachten op deze nieuwe Supra. Zijn jullie eindelijk klaar om hem te zien? Ik ben klaar om hem te laten zien. Camera’s klaar? 3… 2… 1…’, vervolgt hij.

En dan… de anticlimax. Geen auto, enkel een naamplaatje. ‘Daar is ie – de naamplaat achterop de nieuwe Supra. Kom op! Ik ben nog niet klaar om dat [de nieuwe Supra] aan jullie te laten zien. We hebben jullie nodig in Detroit. We wilden even met jullie dollen’, vervolgt Jack. Je krijgt er bijna de neiging van iemand dood te maken met een blije mus.

De nieuwe Toyota Supra wordt voor het echie in januari onthuld tijdens de North American International Auto Show in Detroit. Nog iets meer dan een maandje, dus.

Toyota trollt journalisten op Los Angeles Motor Show

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)