Cheesy oneliners, transformerende auto’s, vechtende robots en een lading explosies. En nog meer explosies. Volgend jaar kunnen we genieten van de nieuwe Transformers: The Last Knight. Naast Mark Wahlberg en Josh Duhamel is nog een hoofdrolspeler bevestigd. Gisteren tweette regisseur Michael Bay een foto van de nieuwe Chevrolet Camaro, beter bekend als Bumblebee.

De Camaro wordt, net als de films, elke keer een stukje extremer. Bumblebee begon in de tekenserie als een knalgele Volkswagen Kever, maar met een cheque van General Motors in zijn achterzak veranderde Michael Bay dit voor de eerste actiefilm in een Camaro SS. Begrijpelijk, een Camaro is een tikkeltje stoerder als hoofdrolspeler van een actiefilm. Check de bovenstaande galerij om te zien welke gedaanteveranderingen de musclecar onderging tijdens de vier films. De nieuwe Transformers: The Last Knight komt in de zomer van 2017 naar de bioscoop.

Reacties

  • Rick van den Oord heeft op 8 juni 2016 geschreven:

    De grille oogt geslaagd, maar de voorbumper met zijn split die me doet denken aan een hazenlip iets minder. Lijkt wel op iets van Mansory, maar dan zonder de kleuren alsof een Teletubbie eroverheen gepoept heeft.

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)