Het internet wordt gek: is de Volkswagen Golf 8 nu al zonder camouflage gespot in Zuid-Afrika? Tuned Automotive Magazine plaatste de video op Facebook en schept totale verwarring. De beelden staan onderin dit bericht en je mag zelf oordelen of ze echt zijn.

De vermeende Volkswagen Golf 8 werd gefilmd in Zuid-Afrika. Het kán de nieuwste generatie van de Golf zijn, maar dat lijkt ons voor Volkswagen wat slordig. Het merk is echt niet zo naïef om te denken dat ie daar niet gefilmd wordt. En zo’n belangrijk model laat je niet zomaar rondjes maken zonder camouflage.

Twee andere mogelijkheden: het gaat om knap bewerkt beeld – de video is immers niet zo scherp. Of het gaat hier om een Volkswagen voor Zuid-Afrika. Specifiek voor dat land had Volkswagen tijdenlang de Citi Golf, wat eigenlijk een Golf I is. En voor andere landen zoals Brazilië leverde het merk de Gol (zonder F).

De Volkswagen Golf 8 op de video staat laag bij de grond en heeft de kenmerkende GTI-velgen. Het lijkt hier dus zelfs om de Volkswagen Golf 8 GTI te gaan. Helaas niet om de Golf 8 R met 400+ pk. Iets wat het geheel een tikkeltje ongeloofwaardiger maakt. De Volkswagen Golf 8 staat gepland voor eind juni 2019. Dan weten we direct ook of deze video echt is.

Volkswagen Golf 8 gespot in Zuid-Afrika

Tweede video van de Volkswagen Golf 8

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie