Op de Duitse Autobahn stikt het van de piraten; mensen die klaarblijkelijk met een ooglapje op in de auto zitten en daardoor niet in staat zijn om diepte in te schatten. Je herkent ze vaak aan hun Kip-caravan of simpelweg aan hun gele platen met een NL-sticker. Met een soepele ruk aan het stuur reduceren ze vakkundig jouw opgebouwde tempo.

Heel eerlijk: in de praktijk valt de Autobahn vaak wat tegen. Files, wegwerkzaamheden en Nederlanders in caravans halen allemaal het tempo uit de snelweg zonder limiet. De onderstaande video is dan ook een zeldzaamheid. Deze VW Golf GTI gaat 100 kilometer lang voluit zonder ook maar één keer te remmen. Dat is 26 minuten lang volgas. Ging het ‘s ochtends maar zo snel.

VW Golf GTI gaat 100 kilometer lang voluit op de Autobahn

Advertentie

Reacties

 • trixie says at 27 november 2018:

  Ik ben een grensbewoner, dus heb nog al eens met onze buren te maken. Als er plots een auto voor je schiet zonder duidelijke inhaalreden, of je rijdt lekker door en voor je op de linker baan gaat iemand, ins blauwen hinaus ineens vol op de remmen staan, of iemand gaat pas gas geven als je hem aan het inhalen bent, dan is het meestal een Duitser.
  Nederlandsers kunnen klote rijden, maar de Duitsers doen dat op hun eigen grundliche wijze in de overtreffende trap
  (ze zouden toch moeten weten dat ze geen partij zijn voor mijn rode Abarth en dat ze van mijn baan af moeten blijven! Is mijn baan gvd!)

  • Wat zeg je says at 15 maart 2021:

   Jij heb vast wel vaker moeite met een baan. Mijn hemel.

   Reply
  • Henk says at 13 maart 2021:

   Abarth😂 frikadel..

   Reply
  Reply
 • Ronald says at 26 november 2018:

  Heb ook zo´n ding en rijd even ontspannen met gelijke snelheid regelmatig over de Autobahn. Het lijkt wel of de GTI bij topsnelheid steeds stabieler en vaster op de weg ligt.
  Mooi filmpje!

  Reply

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie