Tanken is al vervelend genoeg met de huidige prijzen, maar deze Golf-rijder weet het nog wat erger te maken. Hij verlaagde zijn Golf 7 GTI en gaf de wielen zoveel camber, dat een van de banden de vulslang van de benzinetank raakte. De logische oplossing: de vulslang verwijderen. Dus nu moet hij elke keer zijn wiel demonteren om de tank bij te vullen.

Voor wie zich nu afvraagt wat precies het praktisch nut is van de scheve wielen: dat is er niet. Sommige mensen vinden het er gewoon heel cool uitzien. Dat het weggedrag, het comfort, de veiligheid en de praktische bruikbaarheid compleet naar z’n grootje zijn, doet er dan blijkbaar even niet toe.

Een oplossing voor het tankprobleem bij deze Golf zou het verleggen van de vulslang kunnen zijn, waarbij je deze ergens anders laat uitkomen met een degelijke afdichting. Deze kerel koos ervoor om de vulslang in te korten en af te dichten met een stuk tape. Bij het tanken doet hij een flexibele slang tussen de oorspronkelijke vuldop en de afgekorte slang – wat ons dan ook weer een overbodige stap lijkt. Overigens loopt het aantal tankbeurten en het aantal bandenwissels met deze uitlijning ongetwijfeld ongeveer gelijk op.

@mkvtay #fyp #static #carsoftiktok #foryoupage #vw #camber #volkswagen #stance #viral #cambergang #scrape #mk7 #gti #gas ♬ Me or Sum (feat. Future & Lil Baby) – Nardo Wick

Werkt de video niet?

Reacties

 • Jan heeft op 25 augustus 2022 geschreven:

  Als hij bij ieder steentje de grond raakt, deert hem dat niet zeker.

  Reageer
 • Lambik heeft op 5 juni 2022 geschreven:

  Dat moet wel anders had hij de vulpijp wel verlegd ipv deze tijdrovende oplossing……maar misschien hij de heer wel tijd genoeg 🤔

  Reageer
 • Bemk3 heeft op 4 juni 2022 geschreven:

  Niemand die merkt dat hij een schokdemper delete heeft gedaan? 😂

  Reageer
 • AR heeft op 3 juni 2022 geschreven:

  Ik denk dat even uitlijnen er bij ingeschoten is 😂

  Reageer
 • René heeft op 3 juni 2022 geschreven:

  Ik vind dit soort jongetjes altijd een beetje zielig.

  Reageer
 • Mout heeft op 3 juni 2022 geschreven:

  Uhh.. dan bedoel je?

  Reageer
 • J heeft op 2 juni 2022 geschreven:

  Ach ja meer als 1 hersencel zal hij nIet hebben.

  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)