Op de valreep je weekendje op de bank inwisselen voor een raceweekend op Zandvoort? Let dan even goed op. Samen met het Alfa Romeo F1-team mogen we aan twee gelukkige winnaars twee weekendkaarten weggeven. Als je wint, kun je dus samen met een vriend, vriendin, ouder of collega naar het circuit. Lees hieronder wat je moet doen om gratis kaarten te winnen.

Het gaat om tribunekaarten waar je van donderdag tot zondag Circuit Zandvoort mee mag betreden om alles races te bekijken. Je zit op de tribune bij bocht tien. Klinkt dat leuk? Het enige wat je moet doen, is TopGear Nederland volgen op Instagram en op de IG-post hieronder in een reactie laten weten waarom jij de kaarten zou moeten winnen. Extra punten als je ons laat lachen.

Omdat de eerste kwalificaties op vrijdag al beginnen, zullen we op donderdag 24-08-2023 om 14:00 uur de winnaars kiezen. Zorg er wel voor dat je je inbox in de gaten houdt, want we zullen de winnaars een berichtje sturen op Instagram. De winnaars krijgen de twee kaarten via e-mail toegestuurd.. Van de juridische afdeling moeten we melden dat we niet openstaan voor omkoping.

Advertentie

Reacties

Advertentie