Het F1-seizoen zit erop, dus Max Verstappen heeft tijd om in zijn badjas in zijn eigen Playseat te kruipen, zoals hij op zijn Instagram plaatste. Ben jij benieuwd waarmee Verstappen zijn digitale rondes rijdt? We zochten het voor je uit.

Stuur en pedalen

De basis van het stuur komt van Leo Bodnar en kost tegen de 3.500 euro, afhankelijk van welke je kiest. Tel daar nog even 2.500 euro bij op voor het stuur zelf. Begint goed, hè?

De pedalen komen van het Nederlandse Heusinkveld. Voor de twee pedalen ben je 599 euro (Sim Pedal Pro) of 1.079 euro lichter (Sim Pedal Ultimate). Wil je een koppeling, dan moet je iets dieper in de buidel tasten.

Playseat Max Verstappen

Het geheel zit op een aangepaste stoel die Playseat speciaal voor VER bouwde. In de basis is het zo te zien een Playseat Sensation Pro (1.899 euro) in de kleuren van Red Bull Racing en de stoel van de F1 Red Bull Racing Playseat (1.099 euro).

Gooi er nog drie enorme schermen bij van ongeveer 600 euro per stuk en natuurlijk een flinke game-pc van ongeveer 1.000 euro. Dan kom je uit op een game-setup van tussen de 12.000 en 13.000 euro. Het belangrijkste item is een velours badjas. Reken hier 50 tot 80 euro voor, afhankelijk van welke winkel je kiest.

Als je nog een goedkoper alternatief zoekt: Thrustmaster T-GT vs Fanatec CSL Elite

Racegame-setup van Max Verstappen

Reacties

  • Tomasy heeft op 5 december 2017 geschreven:

    flinke game-pc van ongeveer 1.000 euro? waar moet ik dan aan denken qua merk.

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear