De familie van Michael Schumacher blijft graag buiten de spotlight en laat de zevenvoudig wereldkampioen in alle rust herstellen en revalideren. Toch krijgen we zo nu en dan goed nieuws over de F1-coureur die in 2013 een ernstig ski-ongeluk kreeg. Ditmaal van Jean Todt, een goede vriend van Schumacher en oud-teambaas van Scuderia Ferrari.

Michael Schumacher blijft vechten, volgens Todt: ‘Ik ben altijd voorzichtig met dergelijke uitspraken, maar het is waar. Ik keek samen met Michael Schumacher de race in zijn huis in Zwitserland.’ Dat vertelde hij in een interview met Radio Monte Carlo. Gezien de man zo dichtbij de familie staat, kunnen we er wel van uitgaan dat het gezin van Schumacher achter deze uitspraken staat.

‘Michael is in goede handen en er wordt goed voor hem gezorgd in zijn huis. Hij geeft niet op en blijft vechten. Zijn familie vecht net zo hard en natuurlijk is onze vriendschap niet hetzelfde als eerst. Alleen al omdat er niet meer dezelfde communicatie is als er eerst was’, vult hij aan.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)