Vind je het lastig om je te verplaatsen in de politieke standpunten van Nederlandse boeren? Misschien geeft een middagje Farming Simulator 22 meer inzicht. De boerderijgame is al een tijdje uit – hij lag in november van 2021 al in de schappen – maar is nog altijd vermakelijk. Ja, je kunt autoliefhebber zijn en een tractorspel spelen. Nog prettiger: Farming Simulator 22 is nu gratis te downloaden.

De recentste editie van het spel is een van de gratis spellen van Playstation Plus. Je hebt dus wel een Playstation 4 of 5 en een abonnement nodig. Wacht niet te lang, want vanaf 6 november vervangt Playstation zijn ‘gratis’ spellen weer en moet je 39,99 euro betalen. Aan je bibliotheek toevoegen en op een later moment downloaden kan ook.

Waarom zou ik Farming Simulator spelen, ook als het gratis is?

Ten eerste, wees eens niet zo kritisch voordat je het speelt. Ten tweede, spelontwikkelaar Giants Software heeft het landbouwspel flink onder handen genomen. Er zijn 400 verschillende merken van landbouwvoertuigen, waaronder John Deere (poah), Claas, Case, New Holland, Fendt, Massey Ferguson en Valtra. Daarnaast zijn de motorgeluiden van de voertuigen realistischer gemaakt.

Je kunt in drie verschillende omgevingen, gedurende alle vier de seizoen in Amerika en Europa spelen. Jouw bedrijf kan gericht zijn op landbouw, veeteelt of bosbouw. Naast het gratis spel zijn er verschillende uitbreidingspakketten. Die zouden we normaal niet aanprijzen, maar een Porsche Diesel Junior 108 voor 0,99 euro, dat kun je wel missen, toch?

Reacties

  • Chris heeft op 20 oktober 2023 geschreven:

    Het is FAKE DIKKE FAke niews . WANT ER STAAT NERGENS ANDERS DAT HET ECHT WAAR IS

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear