Toegegeven: we waren niet altijd even serieus met Farming Simulator 19. Zie de naam van onze boerderij No Pain No Grain, de pick-up die we aan een boomstam hadden gebonden en op het dak van de graanschuur hadden gezet en de vormen die we in het gras hadden gemaaid. Je snapt wel waar we het over hebben. Maar toch: de ogenschijnlijk saaie game was meer dan boeiend genoeg om de nodige uurtjes vermaak te bieden tijdens de lockdown vorig jaar.

Daarom kijken we uit naar de release van Farming Simulator 22, die gepland staat voor het einde van dit jaar. Vandaag plant de ontwikkelaar de eerste informatie en de eerste screenshots in onze mailbox. Voor de liefhebbers alvast het belangrijkste: John Deere is weer aanwezig.

Net als FIFA

Net als van het voetbalspel FIFA komt er met enige regelmaat een nieuwe editie van Farming Simulator uit. Elk jaar schaaft de ontwikkelaar het spel weer iets bij. In het geval van Farming Simulator 22 gedraagt de AI zich nog realistischer, zijn de graphics mooier geworden en zouden de tractoren beter klinken. Poah. Daarnaast zijn er nieuwe gewassen, nieuwe speelbare werelden en nieuwe machines.

De grootste verandering is de toevoeging van seizoenen. Dit keer leidt de game je door de lente, zomer, herfst en winter heen. Zoals altijd kun je een agrarische carrière starten in de landbouw, veeteelt of bosbouw. Naast koeien die verleidelijk hun lippen likken, belooft de ontwikkelaar ook schattige dieren. Farming Simulator 22 komt in het vierde kwartaal van dit jaar naar de pc, Mac, Stadia, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series S en Xbox Series X. Je kunt op de pc en Mac met tot wel zestien spelers op één server zitten; op de consoles ligt de grens bij acht spelers.

De zeer korte trailer van Farming Simulator 22

Reacties

 • max heeft op 7 mei 2021 geschreven:

  max vj

  Reageer
 • Marion heeft op 25 april 2021 geschreven:

  “Naast koeien die verleidelijk hun lippen likken”, belooft de ontwikkelaar ook schattige dieren. 
  Waartoe verleiden de lippen likkende koeien je dan toe? Ik begrijpe dit niet mattijn. Groetjes

  Reageer
 • Kevin heeft op 23 april 2021 geschreven:

  Ik had gehoopt dat ze verder zouden bouwen met 19, spel is open en kan nog jaren mee. Had dan verwacht dat ze updates zouden gaan doen voor paar euro zodat men zelf kon kiezen ga je door ja volgende deel met update van graphics veel gewassen van mods er standaard in zetten. Dat heb ik nooit begrepen gebruikt niet veel meer data om meer te hebben. Dieren etc doe ik niet veel mee richt mij puur op gewassen samen met precision Farming is dit al aardig uitgebreid. En zit ik zelf niet te wachten op hele nieuwe game om weer van voor af aan te beginnen. Ook zou beter zijn als ze wek de globale company bedrijven al inbouwen in de game zelf en mappen. Want dit is wel groot probleem als ik paar van die gebouwen heb en in gebruik dan hangt eigenlijk hele map constant. Heb ddr6 8gb rtx en ryzen 7 etc dus daar ligt niet aan. Ben dan zeer benieuwd wat ze hiermee gaan doen.

  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)