Zit je weleens in de trein en denk je dan: kon ik nu maar Farming Simulator spelen? Nee? Je mag het wel gewoon toegeven hoor. Het zijn dan wel geen mooie supercars of stoere pick-ups, maar die tractoren zijn toch zeker ook vermogensmonsters. Goed nieuws: vanaf vandaag is Farming Simulator 20 verkrijgbaar op de Nintendo Switch en op je mobiele telefoon.

Onderweg naar hartenlust je boerderij runnen – dat zie je vast wel zitten. Je hoeft niet meer te wachten met oogsten, mesten of baggeren tot je eindelijk eens thuis bent na een lange werkdag. En zeg nou zelf, iedereen zit stiekem liever op een tractor dan in een overvolle trein of bus.

En er is meer, want Farming Simulator 20 brengt nu ook John Deere naar de Switch en je mobiel. Poah, da’s mien mark. Als dat ook voor jou geldt, wil je deze game zeker voor kerst vragen. En mocht je vriendin je raar aankijken omdat je alweer een game uit de Farming Simulator-reeks koopt: je kunt nu ook je eigen paarden verzorgen en er zelfs op rijden. Misschien helpt dat.

Reacties

  • Deepak heeft op 3 december 2019 geschreven:

    Kan je met deze versie ook het malieveld kiezen? Vraag t voor n maat…

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear