Agrarisch onderlegde gamers opgelet: jij kunt dikke prijzen winnen met Farming Simulator 19. De makers van het spel zetten een eSports-competitie op en stellen 250.000 euro prijzengeld ter beschikking. Om te winnen moet je meedoen aan toernooien in Europa van de Farming Simulator eSports-competitie die worden gehouden op beurzen als Gamescon en Farmcon.

Het beste team mag zich Farming Simulator Champion noemen en maakt kans op 100.000 euro in prijzengeld. De overige 150.000 euro wordt uitgedeeld aan andere winnaars. ‘Competitief landbouwen [hahahaha, red.] is iets wat mensen al jaren met veel plezier doen, maar het is nog niet in de eSports-sferen gedaan’, zegt Christian Ammann, baas van ontwikkelaar Giants Software.

Als je nu, volledig onterecht blijkt het, bij jezelf denkt: ‘Wie zit daar nou op te wachten?’, dan wijzen we je graag op de verkoopcijfers van Farming Simulator 19. Het spel verkocht meer dan 1 miljoen exemplaren in de eerste tien dagen. Mensen staan te springen om het virtuele land te bewerken. Benieuwd naar de review van Farming Simulator 19?

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie