Vraag ons niet waarom we op TopGear berichten schrijven over Farming Simulator. Je kunt je beter afvragen waarom berichten over het spel zo extreem goed gelezen worden bij ons (daar heb je eigenlijk al het antwoord op je eerste vraag). En om onverklaarbare redenen zijn we op de redactie ook gewoon fan. Zeker als je het samen met vrienden online speelt, zorgt het altijd voor vermaak. Over niet al te lange tijd komt het nieuwste deel uit, Farming Simulator 22, en daar zit een leuk extraatje bij.
Als je voor de pc de Collector’s Edition op de kop tikt, dan krijg je een oranje zwaailicht erbij. Het zwaailicht sluit je aan op je computer en wanneer je het zwaailicht aanzet in de game, gaat het zwaailicht in het echt ook aan. Dit wil je toch? Bovendien krijg je 24 merkstickers bij de luxe uitvoering van het spel, die je dan weer op je pc of op je auto kunt plakken. Dan heb je toch je eigen John Deere. Dat wil je ook.

Meer produceren in Farming Simulator 22

Leuk aan de nieuwe Farming Simulator 22 is dat er meer eindproducten zijn toegevoegd. Zo kun je nu je graan verwerken tot bloem om het aan de lokale bakker te verkopen. Ook moeten ze boter of suiker aanleveren. Anders wordt het nogal een smerige cake, dat snap je. Aan het einde van dit jaar komt de game naar pc, PlayStation 4 en 5 en naar de Xbox Series X en Xbox One. Een exacte releasedatum volgt nog.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)