Voor PlayStation-eigenaren is het volgende maand prima toeven. Vanaf dinsdag 5 mei is Farming Simulator 19 gratis te downloaden voor PlayStation Plus-abonnees. Voor wie liever gebouwen plant in plaats van gewassen, is Cities Skylines voor nop te scoren. Wie geen tientje over heeft voor een PS Plus-abonnement, kan momenteel nog gratis Uncharted: The Nathan Drake Collection, Journey en Pac-Man downloaden in de PlayStation Store. Verveling is geen optie, als je partner tenminste niet de televisie bezet houdt met Temptation.

We horen je hier denken: ‘Maar lieve mensen van TopGear, jullie zitten te lang thuis, dit zijn geen auto’s.’ Correct, maar wij worden gewoon blij (neen, wild!) van dingen met wielen en veel koppel, en daar is geen gebrek aan bij Farming Simulator 19. Het mogen dan diesels zijn, maar dat nemen we op de koop toe. Plus, we houden wel van een beetje competitie. Dus als je goed oefent, kun je meedoen aan de volgende Farming Simulator League, waar in totaal een kwart miljoen euro aan prijsgeld werd uitgedeeld.

Het bruggetje naar Cities Skylines is minder lastig; de eerste zet in het spel is het aanleggen van wegen. Zie het als een moderne versie van Simcity. Wanneer de nieuwigheid van de gratis variant weg is, is er nog een vrachtlading aan uitbreidingen te downloaden voor een paar losse euro’s. Cities zelf komt alweer uit 2015, maar de meest recente DLC is nog van dit jaar. Deze twee games gaan je dus wel even zoet houden, als je van slow gaming houdt. Of in ieder geval als afwisseling op GT Sport.

Reacties

 • gerit jan heeft op 29 augustus 2020 geschreven:

  leuk spel

  Reageer
 • Linda Roo heeft op 11 juli 2020 geschreven:

  milan

  • Linda Roo heeft op 11 juli 2020 geschreven:

   linda

   Reageer
  Reageer
 • tvtegqcdej heeft op 17 juni 2020 geschreven:

  gagioogtceqhnrlzxwfihqktifpvkr

  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)