In het weekend van de GP van België maakten Audi en Sauber bekend dat ze in 2026 samen gaan werken in een F1-team. Niet veel later zagen we een eerste kleurstelling op de huidige F1-auto, die er erg goed uitzag. Ondanks dat het nog vier jaar duurt voordat Duitse merk zijn eerste meters gaat rijden in de F1, kun je nu al met de Audi F1-auto rijden in F1 22.

EA Sports en Codemasters hebben het mogelijk gemaakt om met de Audi F1-auto te rijden in de officiële Formule 1-game, F1 22. Audi-baas Henrik Wenders is erg blij met het ontwerp van de eerste Audi F1-auto: ‘Onze showauto heeft van het eerste moment voor reuring gezorgd. Overal waar hij in actie kwam, waren de reacties extreem positief.’

De update van het spel komt op 7 december 2023 uit en is onderdeel van de ‘Podium Pass Series 4 VIP tier’. Om de zoveel tijd brengt EA zo’n update uit waarbij je gratis en betaalde artikelen kunt vrijspelen, zoals kleurstellingen en accessoires voor je F1 Life. Zo komt er bij de gratis update een speciale Future Mode-uitdossing van McLaren waarmee ze reden in Singapore en Japan.

Kersttruien en een nieuwe gamemodus

Daarnaast kun je in de vier dagen voor kerst elke dag een kerstcadeautje ophalen door simpelweg het spel te starten en naar je berichtenvenster te gaan. Ook kunnen betalende spelers in de VIP-tier een kersttruienuitdossing voor hun F1-auto scoren. Wie wil dat nou niet?

Tot de volgende podium pass kunnen alle spelers een nieuwe modus spelen genaamd Eliminator. Hierbij wordt het deelnemersveld steeds dunner. Wanneer de klok op nul staat, valt degene die achteraan rijdt af. Dit herhaalt zich tot er één coureur over blijft. Je kunt deze modus kennen van verschillende racegames. Hoogste tijd om weer eens te racen met je maten.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear