Op 15 en 16 mei op de Nürburgring: de TopGear Stunt Show! Nee, dat is niet hetzelfde als TopGear Live; dit is geen theaterprogramma, en onze favoriete presentatoren zijn er zelf niet bij. Wat het wel is? Een compilatie van verschillende stunts uit de TopGear Live-tour; een gigantische orgie van uitlaatgassen, explosies en special effects. Altijd leuk! Meer info vind je hier.

Omdat we zelf niet beschikbaar zijn – van april tot en met september zitten we steevast met een cocktail aan de Côte d’Azur - geven we een paar kaartjes voor dit spektakel weg aan onze lezers. Voorwaarde is wel dat je abonnee van TopGear Magazine bent, of lid van onze nieuwsbrief - inclusief partnermailing. Je kunt je hier inschrijven.

Voldoe je aan deze eisen? Maak dan het volgende zinnetje af in de reacties hieronder:

‘Auto’s zijn leuk, maar explosies (…)’

Dit is voor de vorm, het maakt ons echt niet uit wat je daar invult. Onder de inzendingen verloten we 10x 2 toegangskaarten voor de Stunt Show (ter waarde van 25 euro) en de hoofdprijs: 1x 2 ‘Silver’ kaarten, die je toegang geven tot de Stunt Show, ring°werk, een backstage tour én een rondje Nordschleife (ter waarde van 45 euro).

Zorg dat je e-mailadres klopt, dan weten we of je in aanmerking komt en kunnen we contact met je opnemen als je gewonnen hebt. Nee, je vijf voornamen, het thuisadres van je ouders en je zakelijke faxnummer hebben we niet nodig. Op 7 mei om 12:00 uur maken we de winnaars op deze site bekend.

Reacties

Meer van TopGear