Voor je naar beneden scrolt om dit prototype van de Alpine A110 over de Nürburgring te zien vliegen, eerst een oproep. Zorg voor goed geluid bij het bekijken en beluisteren van deze video. De symfonieën die deze speciale A110 produceert, zijn werkelijk waar magistraal. Oortjes of geluidsbox verbonden? Top, scrol maar weer verder.

Wat je in de video ziet, is een nog niet aangekondigde uitvoering van de A110. We verwachten binnenkort een persbericht van het Franse merk met daarin alle informatie inclusief de naam van het beestje. De maker van de video noemt het prototype, de A110 RS of A110 Trophy R. Wat we wel zeker weten, is wie erop de Nürburgring rijdt in de Alpine A110 prototype: F1-coureur Esteban Ocon in F1-uniform.

De filmer heeft zelf met een stopwatch langs de baan gestaan. Hij timede een tijd van zeven minuten en 18,77 seconden. Daarmee is deze Alpine vele malen sneller dan de A110 S. Die deed zeven minuten en 56 seconden over een rondje Nordschleife. Het prototype van de A110 is ook sneller dan de Tesla Model S Plaid (7 minuten en 25 seconden) en de Porsche Taycan Turbo S (7 minuten en 33 seconden).

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)