Voor een nieuwe Subaru BRZ moet je het buiten Nederland zoeken. Ook het Toyota-broertje is hier niet meer leverbaar. De lollige driedeurs sportautootjes zijn weggepest door onze strenge emissieregels. Maar als we zo omgaan met de auto’s zoals in de video hieronder, gaan we de Japanse merken er ook niet van overtuigen om met lollige autootjes te komen.

Bij het wegrijden van automeeting komt de Subaru in een slip terecht. Dat schijnt zo te horen, denken we. De bestuurder vangt de slip op en houdt zijn auto uit het gras (en weg van het verkeersbord), maar dan rijdt daar ineens een Hyundai. De Subaru remt nog, maar het is al te laat. De Subaru BRZ crasht tegen de voorbumper van zijn tegenligger aan.

Spoel de video even door naar 9:55 en je ziet hoe de tweede beschadigde auto’s gebroederlijk worden afgevoerd. Op het eerste oog lijkt de Subaru er het ergst aan toe te zijn. Door de klap is de motorkap omhoog gebogen en is een groot deel van de voorbumper naar de filistijnen. De Hyundai lijkt er vanaf te komen met alleen een kapotte voorbumper. Karma voor de Subaru-rijder dus.

Subaru BRZ crasht tegen Hyundai ix35

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear