Wil je nu nog een kerstboom scoren en optuigen voor de schoonfamilie over de vloer komt? Dan moet je flink doorrijden, want je bent al aan de late kant. Dus, wat blijft er over van een kerstboom die met 300 km/u vervoerd wordt? Hennessey test het voor je. Voor de extra kerstsfeer wordt de ‘Stang bestuurd door The Grinch.

In de jaarlijkse kerstgroet bindt Hennessey een kerstboom vast op een van de creaties van de Amerikaanse tuner/autobouwer en jaagt ermee naar hoge snelheden. Dit jaar trekken ze de Mustang GT500 met Hennessey Venom 1000-pakket uit de schuur. Jammer, want ze hebben ook een Mustang GT500 met 1.200 pk staan.

Het doel van de test met de kerstboom op het dak

Hennessey zegt dat deze jaarlijkse kerstbomen-run twee redenen heeft: ‘Ten eerste is de test een goede kans om ons vermogen uit de 5,2-liter Predator-motor van Ford te testen. Daarnaast zorgt het ervoor dat ons hardwerkende team het jaar afsluit met wat hogesnelheidsplezier voordat ze vakantie gaan vieren met hun familie.’

Aan het einde van de revancheert de Kerstman nog even door de groene slechterik een behoorlijke beuk op zijn gezicht te geven. Ze pakken het altijd grootser aan in Texas, nietwaar? Bekijk hieronder of de kerstboom op het dak blijf liggen bij 309 km/u.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)