In deze speciale feestelijke aflevering kiezen Chris, Paddy en Freddie niet hun eigen auto’s, maar voor elkaar. Ja, het is tijd voor lootjes trekken in TopGear-stijl. Na het uitpakken van hun cadeautjes in Bethlehem (dat is natuurlijk Bethlehem, Wales), vertrokken onze drie wijze mannen (ze doen in ieder geval heel wijs) en hun geschenken op een kerstreis door Groot-Brittannië. Ze stoppen onderweg om het traditionele kerstgezelschapsspel ‘Hints op Hoge Snelheid’ te spelen.

Daarna is het tijd om een enorme boom af te leveren bij de UNESCO-werelderfgoedstad Bath. Want niets zegt ‘Vrolijk Kerstfeest’ zo goed als een dennenboom van duizend kilo op de Royal Crescent dumpen. Dan, in de woorden van de geweldige Chris Rea, is het tijd voor de presentatoren om voor Kerstmis naar huis te rijden. En met thuis bedoelen we natuurlijk de TopGear-testbaan, die op magische wijze is omgetoverd tot een waar winterwonderland van snelheid. Je ziet de TopGear Christmas Special 21:30 uur (Nederlandse tijd) op BBC One.

Reacties

  • Topgearsuqs heeft op 26 december 2021 geschreven:

    Zo slecht, nadat Rory Reid verdween had top gear gewoon niemand meer die iets te melden had. Twee ‘blokes’ die niet eens engels kunnen en slechte scripts.

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)