(advertorial)

Nadat Jaguar als een van de eerste premiummerken een upscale elektrische auto introduceerde – de I-PACE natuurlijk, je kent ’m – komt het merk nu met een interessante aanbieding. De Jaguar I-PACE EV320 Limited Edition heeft alles wat je zo waardeert in de I-PACE, voor een prijs die je eerder niet voor mogelijk had gehouden.

Naast de bekende EV400 komt Jaguar met een nieuwe motorvariant van de I-PACE, deze EV320. Die heeft, inderdaad, 320 in plaats van 400 pk. Nog steeds meer dan zat, lijkt ons. Bovendien heeft ie nog altijd vierwielaandrijving dankzij de elektromotoren op de voor- en achteras. Ook zorgt zijn 90-kWh accu voor een actieradius tot 470 kilometer (WLTP). Laden doe je via de nieuwe 11-kW driefaselader die een lege accu in iets meer dan 8½ uur vult. Snelladen kan zelfs tot 100 kW DC. Zo wordt je actieradius elk kwartier met tot wel 127 kilometer vergroot.

Om z’n prestaties en rijgedrag te benadrukken, rust Jaguar de I-PACE EV320 Limited Edition uit met sportieve voorstoelen die veel zijdelingse steun bieden tijdens het betere bochtenwerk. Ben je uitgespeeld, dan heb je alle tijd om de prachtige afwerking te bewonderen – met leren bekleding op de duurdere uitvoeringen. Of ontdek het nieuwe, geheel connected Pivi Pro-infotainmentsysteem. Apple CarPlay/Android Auto, over-the-air updates, Meridian-audio met 400 of 750 watt – het is allemaal aan boord.

Nog niet genoeg? Maak dan gebruik van het uitgebreide optieprogramma voor de I-PACE. Bestel bijvoorbeeld de waterdichte Activity Key, een sleutel die je om je pols draagt tijdens het sporten. Net als de EV400 is de Jaguar I-PACE EV320 Limited Edition leverbaar in de uitrustingsniveaus S, SE en HSE. Daarnaast kun je nog kiezen voor het Business Pack. Dat voorziet in onder meer uitgebreid verstelbare sportstoelen, 20-inch velgen met Diamond Turned Finish (op de S) en een vast panoramadak (op de SE).

En nu komt het: je haalt al dat moois al in huis vanaf € 65.990. Liever financial lease? Via Jaguar Financial Services kan dat vanaf € 499 per maand. De netto bijtelling is dan al net zo aantrekkelijk: vanaf € 326 per maand rij je een Jaguar I-PACE EV320 Limited Edition. Alleen: dat ‘Limited Edition’ staat er niet voor niets, want deze I-PACE is leverbaar zolang de voorraad strekt. Wees er dus snel bij – ga naar jaguar.nl of neem contact op met je Jaguar-dealer.