Gaat het wel goed, BMW? De nieuwste uitvoering van de M4 heet de ‘BMW M4 Coupé /// M Heritage Edition’. En nee, onze stagiair is niet met zijn hoofd op z’n toetsenbord in slaap gevallen, er staan inderdaad drie schuine strepen in de naam. Deze strepen refereren natuurlijk naar de strepen in het logo van BMW M.

Goed, na gloeiende nieren kan dit er ook nog wel bij. We zijn ook de strengste niet. De speciale uitvoering zwaait de BMW M4 uit, die binnenkort zal sterven. BMW’s avonturen in het DTM-kampioenschap inspireerden de kleuren voor de /// M Heritage Edition.

Je mag kiezen uit Laguna Seca-blauw, het iets wat paarsige Velvett-blauw of Imola-rood. Samen vormen ze de bekende kleuren van het M-logo. Dan hoef je spijlen van de nieren in ieder geval niet meer een kleurtje te geven. In het koolstofvezel op het dashboard en het koolstofvezel dak zitten de drie kleuren ook nog eens verwerkt.

Drie keer schuine streep

Nee sorry, we kunnen het niet loslaten. Drie strepen voor een naam zetten was tof in het MSN-tijdperk. Misschien kon je het ook nog in je Whatsapp-onderschrift doen. Maar alsjeblieft BMW, we weten heus wel wat een BMW M4 is, dus stop met die onzin. Overigens tekenen we graag voor één van de 750 exemplaren. Onze principes kunnen gewoon gekocht worden

Dezes speciale BMW M4 gaat in november de verkoop in en zal tot april 2020 blijven rondhangen, want dan eindigt de productie van de M4 in z’n totaliteit. Hierna zal BMW de 7-serie** -_-/// editie uitbrengen, waarschijnlijk.

Reacties

  • T heeft op 4 september 2019 geschreven:

    of de 7 serie [__] [ ///]

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)