Met zijn *ahem* grote grille is de BMW 7-serie niet meer de ingetogen limousine die het ooit was. Des te meer reden voor tuners om zich uit te leven op de 7-serie met aftermarket-spulletjes. Normaal een recept voor oogpijn, maar we moeten toegeven (met enige schaamte) dat deze BMW M760Li xDrive van Auto-Dynamics.pl ons op een vreemde manier kan bekoren.

Het helpt dat er een 6,6-liter V12 achter de nieren verstopt zit met 585 pk, waardoor de 0-100-tijd een kleine 3,8 seconden bedraagt. In alle wijsheid bleef de tuner daar mooi met zijn handjes van af. De modificaties zijn voornamelijk visueel. De bumperkit komt van het Russische Ronin Design en omvat een lip voor, zijskirts, dakspoiler, diffuser en spoiler op de kofferbak.

De matzwarte lak kleedt de, eh, uitdagende aspecten van het BMW-design af. De wielen komen van Vossen en zijn 22 inch groot. Ze zijn speciaal ontworpen voor dit project. De luchtvering staat als finishing touch een standje lager. Vanbinnen stelde de tuner de sfeerverlichting in op paars, maar dat was het ook wel qua interieuraanpassingen. Hoe vind jij deze BMW M760Li met gouden velgen?

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)