Autoliefhebber en TopGear-lezer Job Smeltzer, misschien beter bekend als DJ La Fuente, trok vandaag letterlijk het doek van zijn nieuwe daily driver.

Job en JayJay Boske namen de kijkers van YouTube-kanaal Day1 mee in de zoektocht naar een nieuwe daily driver. Uiteindelijk mochten de kijkbuiskindertjes stemmen wat de nieuwe auto van DJ La Fuente moest worden. Ze kozen de Porsche Panamera – en de muziekmakende autogek deed er nog even een schepje bovenop. De Huracán Performante en Mercedes-AMG GT R stonden ook in de top drie.

La Fuente kocht een gloednieuwe Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo met 680 pk en stuurde hem met 0 kilometer op de teller naar Techart voor een flinke make-over. De tuner monteerde de ‘Aero Wide Body Kit‘, met als voorkeursmateriaal koolstofvezel. Een naaimachine met gele garen ging door het interieur heen.

De auto gaat nog GMTEC voor een vermogenskuurtje, dus de 0-100-tijd van 3,4 seconden zal nog wat slinken. De waarde van de Porsche Panamera van DJ La Fuente ligt rond de 350.000 euro. Het enige zure: de artiest zit met zijn been in het gips na een motor-ongeluk en mag dus zelf voorlopig niet rijden.

De nieuwe Porsche Panamera van DJ La Fuente vervangt zijn BMW 6-serie en komt naast zijn Ferrari 458, McLaren 540C en Suzuki GSXR1000R te staan in zijn garage.

De nieuwe auto van DJ La Fuente

Foto’s: Gijs Spierings

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)