Er zijn tuners die het liefst zo min mogelijk aanpassen aan het design en de aandrijving van een auto. Ze willen net één stapje verder dan de originele specificaties van de fabrikant. TechArt is niet een van deze tuners.

Misschien herinner jij je het bedrijf van projecten als de GTstreet RS, een knotsgekke, 770 pk sterke versie van de vorige generatie 911 Turbo S. Ze hebben zich nu vergrepen aan de nieuwe 911. Die enorme gouden wielen kun je onmogelijk missen.

De omvangrijke achtervleugel lijkt te zweven dankzij de transparante houders. Als je daarentegen liever iets subtieler wilt zijn, kun je ook kiezen voor een kleinere spoiler die nog een beetje op de standaard versie lijkt.

De upgrades van Techart

Verder krijg je ook een nieuwe achterdiffuser, zijskirts en en een spoiler aan de voorkant die uit vijf delen bestaat. Onder de motorkap krijg je van TechArt de keuze tot een upgrade van vermogen die alleen actief wordt in Sport- of Sport Plus-modus. Het vermogen van de Carrera S en 4S groeit van een 450 pk naar een stevige 510 pk. Het koppel schiet omhoog naar 610 Nm.

Hij heeft ook een nieuwe sportuitlaat om hem lekker lawaaierig te maken. Het interieur kan ook niet ontsnappen aan de TechArt-behandeling. De met wol en leer beklede stoelen en deuren zien er zeer uitnodigend uit. En dat is niet alleen maar omdat je dan niet meer tegen die gouden wielen aan hoeft te kijken.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)