Op één persoon na die vond dat we gelyncht moesten worden (blijft een leuke plek, dat Facebook) voor het promoten van Domeinen, hadden jullie wel oren naar de geconfisqueerde Audi R8 die bij de overheidsveiling te koop stond. En iedereen die kort heeft overwogen om toch een bod uit te brengen (of dat daadwerkelijk heeft gedaan), is nu uiteraard heel benieuwd wat het winnende bedrag was. Goed nieuws: de overheidsinstelling maakt als de veilingen zijn afgelopen altijd bekend voor hoeveel de auto’s zijn gegund.

Dit kostte de Audi R8 bij Domeinen

De gelukkige winnaar van de veiling bood 36.500 euro op de Audi R8 met 420 pk. Hij of zij moet wel iets meer afdragen, want wanneer je een veiling wint bij Domeinen, moet je nog opgeld betalen. Dit is 15 procent boven op het geboden bedrag. In dit geval komt er dus nog bijna 5.500 euro bovenop. Voor zo’n 42.000 euro ging deze Audi R8 met 4.2 V8 en automaat mee naar huis. Dat is dus minder dan wat je zou betalen voor een nieuwe Volkswagen Golf GTI.

Is het een koopje?

Het is wel de goedkoopste Audi R8 van Nederland, als je kijkt naar wat er nu wordt aangeboden. De goedkoopste staat momenteel voor 45.500 euro, maar dan heb je wel wat meer zekerheid. In Duitsland staan ze overigens al voor 34.000 euro. Het koopje van de eeuw is het dus ook weer niet. En je weet nooit wat er eventueel met een auto aan de hand is als je hem koopt in een veiling van de overheid. Wil je per se een rode, dan moet je overigens wel dieper in de buidel tasten. De goedkoopste rode Audi R8 die we vinden in Duitsland, kost al 54.900 euro.

Reacties

 • Arnoud Vos z'n vage achterneef heeft op 26 januari 2021 geschreven:

  Als ik zoveel geld over heb voor een speeltje, dan betaal ik liever wat extra voor garantie enzo.

  Reageer
 • Arnoud Vos heeft op 16 januari 2021 geschreven:

  Mooi om voor zo’n bedrag in zo’n auto weg te mogen rijden maar echt eigenaar kun je jezelf natuurlijk niet voelen van een auto die eigenlijk van iemand anders is,

  • Arnoud Vos z'n moeder heeft op 26 januari 2021 geschreven:

   je hebt dan toch zelf gekocht en staat op je eigen naam dus is het je eigen auto. vmbo?

   Reageer
  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)