Het is alweer drie jaar geleden dat we op uitnodiging van Lamborghini langs gingen in Nardo. De speciale reden voor dat bezoek was het one-off project met de naam Huracán Sterrato. Die blijkt toch niet zo one-off, weten we nu. Dit jaar liet Lamborghini weten dat ze de auto in productie nemen. Vandaag deelt Lamborghini de eerste beelden van de Lamborghini Huracán Sterrato.

Helaas houdt Lamborghini het voorlopig bij deze afbeeldingen. Meer informatie komt tijdens de officiële onthulling van de Sterrato op 30 november. Kijk eens naar die extra lampen op de voorbumper, de dakdragers, die gigantische luchthapper op het dak, de brede wielkasten en de offroad-banden van Bridgestone.

Lamborghini zegt dat de Sterrato de nadruk legt op ‘de merkprincipes van dapper, authentiek en onverwachts’. Het getuigd inderdaad van flink wat moed om deze auto te bouwen. Zelfs voor Lambo is het absurd om zo’n machine in productie te laten gaan. We hadden hem dus ook niet zien aankomen. Maar wat wordt, deze Lambo of toch liever de Porsche 911 Dakar?

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)