Nog een ruime maand wachten en dan begint het volgende seizoen van de F1. Nu hoop je dat je die maand kunt overbruggen met het nieuwste seizoen van Drive to Survive. Helaas, dat gaat hem niet worden. De releasedatum van Drive to Survive seizoen 5 is op de tweede dag van de testdagen, wat dan weer op 24 februari is.

Voor het zover is, deelt Netflix alvast de eerste beelden in een korte trailer. Deze teaser begint zoals je gewend bent van de hitserie. Will Buxton praat je op een zwoele manier bij over zaken die je waarschijnlijk allang weet. Dat gaan we dus ook in het vijfde seizoen van Drive to Survive tegenkomen.

Verstappen in Drive to Surive seizoen 5

Wat dit jaar wel anders is, is het feit dat Max Verstappen actief meewerkt aan de Netflix-serie. Voorheen vond de Nederlander het allemaal maar onzin, maar na een gesprek met Netflix waagt hij het er nu op. We zijn benieuwd hoe de Nederlander zich voelde na de eerste paar raceweekenden toen het niet zo lekker ging en of er beelden zijn van de FIA-stewards aan het einde van de GP van Japan.

En wat te denken van de gesprekken achter de gesloten deuren bij Ferrari. Daar zullen wat rake woorden gevallen zijn na strategische blunders in België en Hongarije. We gaan ervan uit dat ook de heisa rondom de budgetcapovertreding van Red Bull en de Alpine/McLaren/Piastri-driehoek voorbij zullen komen. Kortom, genoeg om naar uit te kijken. Hier alvast een trailer van een halve minuut.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear