Het mooie aan Lego is dat je haast alles kan bouwen wat er in dat blije ei van je opkomt. Bijvoorbeeld een Lego Golf GTI. Gelukkig voor de mensen met een mismaakt creatief vermogen heeft Lego ook genoeg kitjes waar je zelf niet bij hoeft na te denken. Gewoon de gebruiksaanwijzing volgen: klaar. Dit zijn 9 extraordinaire Lego-creaties die echt bestaan.

09. Ferrari F40

De meest herkenbare Ferrari verdient een Lego-model. Geen koolstofvezel helaas, maar wel een achterklep die echt open kan en een motor.

08. VW Kever

Hoe kan het ook anders? De bekendste Volkswagen aller tijden is in bijna elke speelgoedvorm vereeuwigd. Dus ook in Lego.

07. Tumbler uit Batman

Van welke Batman je ook fan bent, er is een Lego-versie van de Batmobile te vinden. Heb je liever dat langwerpige ding met vleermuisvleugels en een straalmotor? Als je goed zoekt, kun je hem vast vinden.

06. Caterham 620R

In theorie zijn Caterham Sevens zo simpel dat je ze zelf in je schuurtje in elkaar kunt schroeven. De Britse bouwer van idioot snelle pretmachines heeft echter één Seven die je niet zelf mag bouwen: de hondsdolle 620R. Behalve als je hem van Lego bestelt.

05. Back to the Future – DMC DeLorean

De echte DeLorean is binnenkort weer nieuw te koop. Ligt dat net iets buiten je budget, of heb je nog geen rijbewijs, dan heeft Lego de oplossing.

04. Formule 1

Deze Formule 1-racer lijkt te kampen met een zwaar gebrek aan downforce, maar dat mag de pret niet drukken

03. Ghostbusters auto

Wie ga je bellen?

02. LMP1-racer

De Lego LMP1-auto is merkloos. Gelukkig maar: als het een Audi was, dan was je nu de sjaak.

01. Porsche 917K en 919 Hybrid pitstraat

Audi mag dan zijn biezen hebben gepakt, Porsche gaat ongehinderd door. Dus koop gerust deze Porsche 919 Hybrid en zijn stokoude broer. Kijk wel uit voor Toyota.

Waar is de Fiat Multipla!?

Wat? Denk je dat we je Multipla-loos zouden laten? Natuurlijk niet, je kent ons. De Lego Fiat Multipla vind je hier: Dit zijn 10 fenomenale Lego-creaties
Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie