Als een Ferrari 488 Pista met al zijn moderne systemen lastig op de weg te houden is in de lente, dan moet een Ferrari Enzo in de winter al helemaal een uitdaging zijn. Daar kwam een Ferrari-rijder vanochtend op zeer pijnlijke wijze achter. Iemand crashte zijn Ferrari Enzo van 2+ miljoen euro vandaag in Nederland.

De Ferrari Enzo knalde op de N221 in de buurt van Baarn tegen een boom waarbij er flinke schade ontstond. De bestuurder werd nagekeken door ambulancepersoneel en gelukkig was er weinig aan de hand. De Ferrari Enzo reed met dealerplaten, wat zou kunnen duiden op een proefrit of een rit na een beurtje.

Van voren lijkt de schade zich te beperken tot de voorbumper, maar de beelden van achteren laten iets heel anders zien. De twee wielen rechts liggen los en de schade is fors. Of de auto afgeschreven is, is onmogelijk om te zeggen aan de hand van de foto’s. De waarde van de Ferrari Enzo ligt momenteel tussen de 2,2 en de 3 miljoen euro.

Wat gebeurt er met de Ferrari Enzo van 2+ miljoen na de crash in Baarn?

Want kun je zo’n zeldzame auto wel verzekeren en is ie überhaupt nog te repareren?

Ongeluk na een servicebeurt?

Bronnen melden aan TopGear dat het hier gaat om testrit na een servicebeurt. Er zou een monteur gereden hebben. We zullen dit artikel updaten zodra meer informatie binnenkomt.

Reacties

  • Peter heeft op 18 januari 2022 geschreven:

    Even los van de inhoud van het bericht: ik gruwel er altijd een beetje van als mensen auto-ongelukken filmen. Je weet van tevoren niet wat voor een gruwelijke beelden je misschien opneemt. Ik vind het ook altijd een beetje respectloos richting de mensen die betrokken zijn bij het ongeluk. Je maakt op dat moment al aardig wat ellende mee en dan gaan mensen je op zo’n moment ook nog eens vastleggen op de gevoelige plaat.

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)