Gisteren brak de Fiat Multipla RedFool het internet. Elke website schreef iets geinigs over de Fiat en al snel begonnen de geboden bedragen op de Marktplaats-advertentie toe te nemen. Vandaag waren we benieuwd hoe hoog het bedrag was opgelopen en we probeerden de advertentie op te zoeken. Dat lukte niet, want de advertentie was alweer verwijderd.

Verkocht, dachten wij – maar dat was dus niet zo. De advertentie is op last van het team van Max Verstappen verwijderd. Er was sprake van ‘inbreuk op het intellectuele eigendomsrecht van Verstappen en zijn renstal Red Bull’, zo meldt 1Limburg. ‘Eigenlijk was het wel te verwachten omdat er zoveel media-aandacht voor was’, zegt de eigenaar van de auto.

De Fiat Multipla draagt zijn RedFool-jasje, dat moet lijken op de kleuren van Red Bull Racing, al ongeveer drie jaar. Tot die tijd was het geen probleem, maar gezien de auto nu zo enorm in de spotlight kwam, vond Red Bull dat ze moesten ingrijpen. Een beetje flauw, maar ach, als het goed is krijgt het verhaal verder geen staartje.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)