In het desolate post-apocalyptische landschap zal benzine een schaars en gewild goedje zijn. Net als nu, eigenlijk. Al kun je het nu niet gebruiken als ruilmiddel voor water en voedsel. Mad Max uithangen met een benzineverdampende 6,2-liter V8 is wellicht niet de meest verstandige optie, maar wel de coolste.

Aan de andere kant, het ging Max Rockatansky in zijn Ford Falcon XB GT Coupe met 600 pk ook prima af. Zorg daarom dat je op de dag des oordeels in de buurt bent van Armormax in Utah, Amerika. Zij bieden nu een gepantserde Dodge Charger Hellcat met een enorme bullbar aan.

Officieel is de gepantserde Dodge Charger Hellcat voor de politie, vandaar het disco-werk, maar in een wetteloos landschap maakt dat allemaal niet meer uit. Hij is ook extreem handig voor drukke Italiaanse steden, waar de bewoners hun bumpers gebruiken als parkeersensoren.

De gepantserde Dodge Charger Hellcat moet wel de coolste politieauto zijn die we in tijden zagen. De meeste kalibers kopt ie terug en optioneel kun je zelfs de deurgrepen onder stroom zetten of een rookscherm laten installeren.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)