Mooi dit. We kwamen een bericht tegen uit 2013 waarin we blij aankondigden dat Gran Turismo 7 uit zou komen in 2014. Dit spel kwam na eindeloos uitstellen pas uit in 2017 onder de naam Gran Turismo Sport. Het vervolg is nu in de maak. Wij noemen het Gran Turismo 8, maar GT 7 of GT Sport 2 rekenen we ook goed.

Volgens Kazunori Yamauchi, de baas van de gamestudio achter het spel, is Gran Turismo 8 ‘een combinatie tussen het verleden, het heden en de toekomst’. Hij hoorde van spelers dat ze bepaalde elementen van oudere versies misten in Sport en wil daarom op veler verzoek een aantal elementen toevoegen.

We hopen dat hij daarmee doelt op de enorme hoeveelheid auto’s die in het oude spel zaten. In de oudere versies was het verzamel-element sterk aanwezig. In de nieuwe Sport lag de nadruk vooral op e-sports en de online races. Het zou tof zijn als de twee elementen gecombineerd kunnen worden in de beste GT tot nu toe.

Tegelijkertijd is hij heel tevreden over de wegligging en de digitale natuurwetten van Gran Turismo Sport. Ook is de online gameplay stukken beter dan veel andere spellen zoals Forza Motorsport, door het belonen van goed gedrag en het afstraffen van vuil racewerk. Een releasedatum voor de volgende GT is helaas voorlopig niet bekend.

 

Reacties

 • ikke heeft op 18 november 2019 geschreven:

  De opvolger is GT 7 want GT Sport is geen full GT game dus zeker geen GT7 dus dat betekent dat er nu eindelijk een GT7 zoals eeder al beloofd is gaat komen. En denkt dat dat meteen op de PS5 gaat zijn….

  Reageer
 • Henk heeft op 6 juli 2019 geschreven:

  Ik heb ze vanaf deel 1 tot gt sport gespeeld,die na ongeveer na 35 updates een volwaardige game is. In het begin was het even wennen het had niet het oude granturismo gevoel.Maar nu vind ik het de beste die ik tot nu toe gespeeld heb. Enigste nadeel vind ik fat gt vision gedoe dat mag er gelijk af.

  Reageer
 • Domi heeft op 6 juli 2019 geschreven:

  Sorry maar gt sport is gt 7, dus dit is of gt 8 of gt met een andere naam erachter. De ontwikkelaars zijden zelf ook dat sport een volwaardig deel is, niet zoals de proloog delen. De game heet officieel gt sport maar is gewoon gt 7, en wat een slechte gt is het. Je kan niet eens meer hele rondjes driften en het afstellen werkt ook voor geen meter. Ik hoop dat ze daarom weer terug gaan naar gt6 zoals die was qua tunen en onderdelen kopen, niet voor al die auto’s (lees goed, tientallen mx5 versies en skyline gtr versies). Maar ik ben bang dat dat toch niet gaat gebeuren.

  • ikke heeft op 18 november 2019 geschreven:

   GT Sport is dus GEEN GT 7… Betekent dat de nieuwe dus ZEKER GEEN GT8 wordt maar gewoon GT7 zoals eerder al beloofd….

   Reageer
  Reageer
 • Poulusma heeft op 6 juli 2019 geschreven:

  Ik ben na GT4 afgehaakt, GT5 werd ook maar steeds uitgesteld. En met het uitkomen van de prologue toen de tijd had ik het wel gezien. Heb toen een Xbox 360 met Forza Motorsport 3 gekocht. En sindsdien alle Motorsport delen gehad. Nooit spijt van gehad. Qua feeling en geluid was dat echt een stap vooruit!

  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)