Toewijding en noeste arbeid. Zo bouw je in de nieuwe Gran Turismo 7 een nette collectie op. Per race krijg je een zakcentje en met wat geluk win je nog eens een toffe bak. Geen zin om de uren in het spel te steken? Met echt geld auto’s kopen in Gran Turismo 7 gaat je serieuze knaken kosten.

In de PlayStation Store kun je credits kopen om in Gran Turismo 7 uit te geven. Voor 2,49 euro worden er 100.000 digitale credits bijgeschreven. Voor het dubbele aantal euro’s krijg je 250.000 credits en als je dat bedrag weer verdubbelt, krijg je 750.000 credits. Voor 19,99 euro mag je 2.000.000 credits innen.

Als je digitaal blut bent

Als je bijna blut bent in het spel en je wilt graag een Ferrari F50 van de Legendary-dealer, dan kost dat je bijna 25 euro. Wil je de McLaren P1 GTR, dan mag je 29,98 euro van je echte centjes uitgeven. En dat terwijl het spel zelf maar 60 euro hoeft te kosten.

Bij de Legendary-dealer wisselt de voorraad van tijd tot tijd, dus het zou ons niets verbazen als er nóg duurdere auto’s in het aanbod komen. Het probleem is dat die auto’s maar tijdelijk beschikbaar zijn. Heb je geen tijd om geld te verdienen in het spel en móét je die auto hebben, dan wordt het dus dokken.

Met echt geld auto’s kopen in Gran Turismo 7 is niet nodig

Zoals we al zeiden, krijg je in het spel genoeg auto’s aangereikt. Het duurt ook geen eeuwigheid om 1 miljoen credits bij elkaar te sprokkelen, dus met een dagje racen zul je je de meeste auto’s wel kunnen veroorloven. En anders moet je hopen dat je hem bij een roulette uitgereikt krijgt; die kans is er ook nog altijd.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)