Er zijn nog maar weinig grote autofabrikanten over die nog geen Vision GT-concept hebben gemaakt. Misschien Lada. In 2013 was Mercedes de eerste en al snel volgden er meer. We zijn nu zelfs op het punt aangekomen dat McLaren hun Vision GT van de PlayStation naar de echte wereld heeft gehaald met de Solus GT. Er was echter een grote afwezige; Ferrari. Tot nu.

Jazeker, Gran Turismo maakt bekend dat er een Ferrari Vision GT-concept aan zit te komen. De makers Polyphony Digital laten nog maar weinig zien van het Ferrari-concept voor op de PlayStation. Wel krijgen we een flits te zien van de koplampen. Die lijken alleen met de vorm van het licht al op de gloednieuwe 499P Le Mans-racer uit Maranello.

We weten wel dat de bekendmaking op 27 november plaatsvindt. Polyphony kennende kan dat ook november 2023 zijn. Dan houdt Gran Turismo hun jaarlijks World Series Nations Cup Final in Monaco. Dan strijden de beste simracers van Gran Turismo om de wereldtitel. Het duurt dus niet lang meer voordat we hem in het echt kunnen aanschouwen. In het echt vanaf een schermpje thuis, dan.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)