Kazunori Yamauchi, de oprichter van Polyphony Digital, komt vandaag met slecht nieuws. Gran Turismo Sport is uitgesteld tot ‘ergens in 2017’.

Het racespel waar elke PlayStation-gamer naar uitkijkt stond gepland voor november van dit jaar. Op het blog van PlayStation schrijft Yamauchi dat ze bezig zijn met een zeer ambitieus project en dat ze meer tijd nodig hebben om het eindresultaat te perfectioneren. Je kon er overigens donder op zeggen, de laatste uitgaven van Gran Turismo waren ook allemaal te laat. Hopelijk gebruiken ze bij Polyphony Digital de tijd om goede motorgeluiden in het spel te stoppen. De stofzuigergeluiden in de vorige edities waren om te huilen.

Gran Turismo Sport uitgesteld: wat nu?

Geen paniek. Je hebt een paar opties. De makkelijkste optie is om Assetto Corsa te kopen en je daarmee zoet te houden. De nieuwe racesimulator ligt net in de schappen. Als je zeker wilt weten dat het een leuk spel is, wacht dan nog heel even: wij gaan hem binnenkort testen. Ook ligt F1 2016 net in de winkels. Als dit je honger naar een vet racespel niet kan stillen, koop dan een Xbox One en ga volgende maand voor Forza Horizon 3.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear