Eigenaren die een Porsche 911 R kochten en rekenden op een leuke winst, stonden vast niet te springen om de komst van de Porsche 911 GT3 Touring. Alles wat de 911 R zo uniek maakte, dat deed de GT3 Touring ook. Maar goed, dan had je ook maar niet Porsches leukste scheurijzer sinds lange tijd moeten kopen om er winst op te maken.

Deze groene Porsche 911 GT3 Touring doet er nog een schepje bovenop en leent niet alleen de begeerlijke eigenschappen (handbak, geen achtervleugel) van de 911 R, hij kopieert ook gelijk de ouderwetse Pepita-stof voor het interieur en de kenmerkende stickers aan de buitenkant. Om in de klassieke sferen te blijven, ontving deze 911 de retrotastische kleur Oak Green.

We snappen heel goed waar de eerste eigenaar van deze groene Porsche 911 GT3 Touring heen wilde met zijn Elfje, al is de combinatie van de goudkleurige velgen, de gele strepen en de groene kleur is wat heftig. De striping kun je niet laten vallen, want dan slaan de gele gordels als een tang op een varken. Een ander kleurtje op de velgen is de oplossing.

De eerste eigenaar vond het wellicht ook wat heftig, want de teller leest pas 650 kilometer. De groene Porsche 911 GT3 Touring uit 2018 staat bij DNA Cars in Naarden. Voor 256.000 euro mag jij de sleutel links van het stuur in het contactslot steken. En wat je ook doet: maak alsjeblieft de velgen niet geel.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)