Als actiefilms ons één ding leren, is het dat wanneer je geraakt wordt door een kogel en hij vliegt er aan de andere kant weer uit, het meestal wel meevalt. Dezelfde logica is ongetwijfeld toepasbaar op deze Bentley Mulsanne.

Dus waarom het hoogste bod op dit moment op slechts 4.000 dollar staat, is ons een raadsel. Zelfs de niet-Spirit of Ecstasy zit nog bij de auto. En je krijgt er gratis een stuk vangrail bij van snelweg 26 in South Carolina bij. Hoe vaak krijg je die kans? En bedenk je even dat dit type Bentley Mulsanne in Nederland nieuw meer dan 400.000 euro kostte.

Wat kan ik met deze Mulsanne?

Er zit nog genoeg mooi spul op de Bentley om te gebruiken of te verkopen. In de advertentie staat niets over een lopende motor, maar de kans is aanwezig dat het stuk metaal de interne organen gemist heeft. Regel nog een vierde wiel en een Golf-bestuurder wil vast de velgjes overnemen. Voor het schamele bedrag zijn de mogelijkheden eindeloos. Je moet het wrak nog wel even ophalen in Columbia.

Het is op z’n minst knap te noemen wat deze bestuurder voor elkaar gekregen heeft. Hij is in ieder geval in een klap van al zijn slechte karma af. Het is te hopen dat er niemand op de passagiersstoel zat, maar gezien het gebrek aan bloed, zit dat wel snor.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)