Automerken kunnen wel inpakken. Een enquête waarin 2.000 mensen zijn ondervraagd wijst uit dat dit de auto is die alle mensen ter wereld willen rijden. En liefhebbers van Astons of Audi’s kunnen hun lol op, want uit die merken bestaat hij. De ultieme droomauto is namelijk aan de voorkant een Aston Martin DBS Superleggera, heeft de praktische achterkant van een Audi RS 6 en is voorzien van brede wielkasten met 18 inch zespaaks velgen.

Hij moet in het zwart worden geleverd en worden aangedreven door een plug-in hybride aandrijving, waardoor hij snel, maar ook groen is. Zo kun je lekker vlot alle BPM ontwijken die op je afkomt. Dit hersenspinsel van de massa is tot leven gebracht door een vormgever van onze Engelse TopGear-collega’s genaamd Chris Rathbone. Chris Harris over de creatie: ‘Een Aston DBS samengevoegd met een Audi RS 6 en een garnering van Porsche 993 GT2-wielkasten. Het is mijn perfecte auto!’

De voorkant van de Aston Martin DBS kwam als winnaar uit de bus, maar andere favorieten waren de Range Rover Velar, Ferrari Roma, Jaguar F-Type, Bugatti Chiron en… de Volkswagen I.D.3. Die laatste zagen we niet echt aankomen. Ben je het eens met deze winnende Aston Martin RS 6? Of heb je liever een ander samenvoegsel?

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)