[tg_video]//www.youtube.com/embed/WUO-lPubXeI[/tg_video]

Sportschoenbedenker, driftwonder en TopGear-vriend Ken Block is nog altijd niet klaar met het verbazen van de wereld met zijn zijwaartse rijkunsten. Na de vorige vijf Gymkhana-afleveringen (je kent ze misschien nog: zie bijvoorbeeld deel 3.2, deel 4 en deel 5) en af en toe eens een onschuldig uitstapje is hij nu terug met deze niet te versmaden YouTube-hit in wording: Gymkhana 6.

Deze keer jakkert Ken niet door een stad of over een filmset, maar over zijn eigen, speciaal voor hem uitgezette parcours met hindernissen. Hij noemt het de Ultimate Gymkhana Grid Course en werkte samen met Need For Speed Rivals om het te realiseren. Onderweg komen we onder andere containers, jumps, bulldozers, politie-Lamborghini's, uiteraard een paar Segways en zelfs een enge puntige sloopkogel tegen.

Zoals we van hem gewend zijn, drift Ken met het grootste gemak om, langs, tussen en door alles heen, terwijl hij de Pirelli's van zijn 650 pk sterke, vierwielaangedreven Fiesta vakkundig in enorme hoeveelheden rook omzet en de GoPro-cameraatjes te pas en te onpas van zijn spatborden afgeknikkerd worden. Ah, internet-driftvermaak: we willen er meer van.

Reacties