We hebben vaak interessante aanbiedingen voor je. Of het nu een gave veiling of de auto van Max Verstappen is. Vandaag gaan we een stapje verder met deze opvallende Lambo-combo.

Ten eerste krijg je een Lamborghini Aventador SV Roadster. Hij komt in de kleur van een markeerstift, heeft SV-embleempjes, speciale velgen en een flinke uitlaat. Je krijgt ook nog eens 760 pk en een topsnelheid van 350 km/u. Toch is dit het meest verstandige deel van het duo.

Het andere deel is namelijk een speedboot die de Aventador in alles moet evenaren. Hij heeft dezelfde kleur als de Aventador (Verde Singh), heel veel koolstofvezel, 1.368 pk (1.571 pk als je racebrandstof gebruikt) en een topsnelheid van ‘meer dan 290 km/u’. Op het water! Dat is een stuk sneller dan de boot van Bugatti.

Hoeveel worden er verkocht?

Helaas is dit het enige exemplaar van deze speedboot met Aventador-ambities. De lichten alleen al kosten een kleine 23.000 euro. Binnenin vind je het stuur uit de auto en de tekst: ‘All Lamborghini switches have been marinised.’ Dat klinkt alsof je ze zo in de oven kunt stoppen.

Onder de boot zijn 10.000 onderwater-led’jes gemonteerd, waarschijnlijk om vissen te lokken die de plankton van je boot eten. Handig als je ‘s nachts wilt vissen in je dobberende Lambo. Je gaat er waarschijnlijk van uit dat je aardig wat kwijt bent voor deze combinatie, en daarin heb je gelijk. Twee miljoen euro moet je ervoor neerleggen. Maar kijk nou eens. Is er ook maar één haven waar deze speedboot niet zou opvallen?

Advertentie

Reacties

  • carlos heeft op 3 juli 2017 geschreven:

    Leuk bootje, maar 290 km/u? Ik denk dat dat een eenmalig boottochtje wordt, volgens mij zinkt deze al bij een flinke golf.

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie