We durven gerust te stellen dat je ‘auto kopen’ hebt uitgespeeld wanneer je de BMW-dealer binnenloopt en nog voordat ze je een bak koffie kunnen aanbieden roept: ‘Doe mij een BMW M4. Met alle opties. Nee, je hoorde me niet goed: ik zei ALLE opties. Oh, en doe ‘m maar in de kleur Ferrari Rood. Hier is m’n kaartje, bel maar als ie af is.’

We kunnen niet bevestigen dat het werkelijk zo gegaan is bij het bestellen van deze BMW M4 in Ferrari Rood, alleen dat het een gemiste kans is als het niet zo ging. Deze bijzondere occasion uit 2017 staat te koop bij BMW Monserez in België. Op het plaatje onder de motorkap staat dus daadwerkelijk ‘Ferrari Rot’. Op de teller staat een bescheiden 19.150 kilometer.

Van alle opties zijn het Competition Package, M Drivers Package en M Competition Pack het belangrijkst. De Ferrari Rode BMW M4 geeft je dus 450 pk om mee te spelen en schakelen doet de automaat voor je. In zo’n 3,8 seconden zit je op de 100 km/u en de topsnelheid is 280 km/u. De volledige optielijst vind je op de site van de dealer.

Wat kost de BMW M4 in de kleur Ferrari Rood?

De eerste eigenaar heeft meer dan 50.000 euro betaald voor alles opties, bovenop de vanafprijs van 84.750 euro in België. De vuurrode BMW staat nu te koop voor 78.900 euro. Wil je ‘m naar Nederland halen, dan komt daar nog een aardige smak BPM en BTW bovenop. Maar dan kun je wel zeggen dat je een Ferrari-kleur op je BMW hebt.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)