Aankomend weekend wordt het bloedheet in Nederland. En daar hoort een bloedhete auto bij, die tegelijkertijd verkoeling biedt. Open daarom je bankrekening, fantaseer er één of twee nulletjes bij en ga langs bij Lamborghini Leusden.

Want daar staat deze overheerlijke Lamborghini Huracán Performante Spyder op je te wachten. Inderdaad, nu al. De vlotte Lambo was al geen straf om naar te kijken, maar dit exemplaar maakt het ook nog eens heel lastig om weg te kijken. Want verdraaid, wat is deze Lamborghini Huracán Performante Spyder lekker samengesteld zeg.

De bronskleurige velgen passen perfect bij de dieprode lak. Bij hoge uitzondering is de vlag op de deur een zeer welkom accent. En bij een Spyder uitermate belangrijk: het interieur. Niet alleen jij moet er de hele tijd naar kijken, de jaloerse omstanders ook. En dat zit bij deze Lamborghini Huracán Performante Spyder ook bijzonder snor. De klassieke combinatie van zwarte stof met rode stiksels gaat nooit vervelen.

Het beste onderdeel van de Lamborghini Huracán Performante Spyder is zijn atmosferische 5,2-liter V10 met 640 pk. Met het dak omlaag zit je op de eerste rij. Het kost de Lambo 3,1 seconden (+0,2 ten opzichte van de dichte Performante) om 100 km/u te bereiken. De 200 km/u bereikt ie na 9,3 seconden (+0,4). Net zo lang als het duurt om de naam uit te spreken, dus. De topsnelheid is 325 km/u. In een cabriolet.

De Spyder is, met een kilometerstand van 65, helemaal nieuw. De prijs is daarom niet mals: 394.500 euro. En helaas: het maximale bedrag dat we mogen lenen bij de ING is slechts 75.000 euro. Hebben we al gecheckt.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)