Helaas telt ‘dichtbij’ alleen bij jeu des boules. En bij een handgranaat. In andere gevallen betekent ‘dichtbij’ gewoon ‘helemaal niet’. Deze bestuurder is heel ‘dichtbij’ bij het voorkomen van een crash, maar het geheel eindigt alsnog volledig in tranen. De onderstaande crash met een Lamborghini Huracán Performante gebeurt in Hongkong.

De achterkant van de Huracán Performante breekt uit, maar de bestuurder lijkt de schade te kunnen beperken. De auto tikt met een velg de stoeprand aan en de situatie lijkt kort onder controle. Helaas is de schade toch forser dan gedacht, want de Huracán blijkt onbestuurbaar en knalt alsnog tegen het witte busje, die op zijn beurt tegen de muur eindigt.

De inzittenden van de auto waarin we meerijden genieten hoorbaar van de crash die zich voor hen afspeelt. Tijdens het tweede moment – waarbij het busje er ook aan moet geloven – zijn onze cameramensen iets minder vrolijk. Vermoedelijk zijn de inzittenden van de Lamborghini en het witte busje ook niet heel vrolijk. Kleine aanname van onze kant.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)