CarFreitag is een van de drukste dagen van het jaar op de Nürburgring. Niet het beste moment om je Porsche 911 GT2 RS tegenover een Lamborghini Huracán Performante te zetten om te kijken welke het snelst op de Nordschleife is. We durven wel te zeggen dat ze zich een beetje misdragen.

Op 3 minuten en 20 seconden zitten ze bijna in elkaar en op 4 minuten en 18 seconden ontvangt de Porsche 911 GT2 een hap grind waardoor zijn voorruit barst. Al met al niet heel verantwoord, al levert het wel een leuke video op. En wij delen hem op de site – zo hypocriet zijn we dan ook wel weer.

De uploader verdedigt zijn gedrag door te zeggen: ‘deze strijd vond plaats tijdens de Nürburgring Touristenfahrten en was zeer, zeer agressief en JA, we namen duidelijk wat risico. Dit was onze keuze en het is volledig toegestaan. We kennen elkaar en respecteerden alle auto’s die we inhaalden.’

Het probleem is alleen dat het niet de keuze is van de andere auto’s die mogen meegenieten van het risico. Zelfs als ze niet in een andere auto klappen, weten we inmiddels allemaal wat een koelvloeistofspoor voor schade kan aanrichten.

Porsche 911 GT2 RS vs Huracán Performante op de Nürburgring

Via: Autogespot.nl

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)