Wil je met een Lamborghini het strand onveilig maken? Geen probleem, daar zijn de Urus en de Huracán Sterrato voor. En in het ergste geval een tractor van Lamborghini. Ben je eigenwijs en ga je met je eigen Lambo het losse zand op, dan kom je ondanks de vierwielaandrijving niet heel ver, zoals de kerel uit de onderstaande video behulpzaam demonstreert op een strand in de VS.

Het echte doel van de Lamborghini-rijder was natuurlijk niet een ritje maken op het strand, maar kijkertjes trekken voor zijn YouTube-video. En we hebben heel goed in de gaten dat we onderdeel zijn van het probleem door hem aandacht te gunnen. Hoe dan ook: de Huracán komt maar enkele meters ver in het strand voordat de auto muurvast komt te zitten.

Gelukkig is de eigenaar wel zo wijs om alvast een sleepoog in de bumper te schroeven, maar dan wel aan de verkeerde kant. Uiteindelijk trekken ze de Huracán via de achterkant met een pick-up weer op het asfalt, zonder schade aan de Lamborghini. Het offroad-experiment maakt wel tongen los: een hoop mensen van het eiland zijn erg boos – maar sommigen vinden het ook wel cool.

Advertentie

Reacties

 • Chris heeft op 5 september 2023 geschreven:

  Een hoerenkan moet je gebruiken waarvoor die is bedoeld, dus naar de h..ren ermee!

  Reageer
 • Alex heeft op 1 september 2023 geschreven:

  Voorbeeldje van meer motorvermogen dan verstandelijk vermogen

  • Anonomus heeft op 2 september 2023 geschreven:

   Alex, hij wist zelf ook wel dat t fout zou gaan maar hij wilde gwn voor de lol proberen en had er gwn een vergunning voor, dus niet zo’n grote mond want jij zal nooit een lambo kunnen betalen

   • Jos heeft op 4 september 2023 geschreven:

    Vind dat niet echt een grote mond hebben. Het is gewoon waar. Als je dit doet, met zon auto, ben je t nie waard dat je m rijd. Een domme aandachtsgeile actie. Nutteloos. maar goed, dat zijn vloggers in essentie.

    Reageer
   Reageer
  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie