Hoe Jon Olsson zijn wagenpark beheert, blijft een groot mysterie. De vlogger wisselt nog vaker van auto dan een F1-coureur van banden. Waar doet ie het van? Maakt ie er winst op? Krijgt ie delen gesponsord? Schrijft ie z’n verliezen weg naar het marketingbudget van z’n tassenmerk?

Hoe dan ook, na het verkopen van zijn Audi RS 6 ‘Phoenix’ mag ook zijn trouwauto, Lord Hans the G, de deur uit. En wel voor een niet heel bescheiden bedrag van 699.000 euro. Noem het gerust de hoofdprijs, gezien je al een G 500 4×4 hebt voor minder dan 200.000 euro. Hopelijk krijgt deze dealer ‘m sneller de deur uit dan de Wraith van Olsson, die nog altijd te koop staat.

Wie is Lord Hans the G ook alweer?

Lord Hans the G is het koosnaampje voor de omgebouwde Mercedes G 500 4×4. Hij kocht de Mercedes en liet ‘m al snel naar Nederland vervoeren voor de eerste make-over. De G-klasse werd opgeruigd met dikke wielen, een bullbar en verstralers. Niet spannend genoeg, zo besloot Jon Olsson. Samen met de Nederlandse bedrijven DTMobility en Absolute Motors bouwde hij de Merc om tot wat het nu is.

Hij gebruikte Lord Hans the G als trouwauto en al na minder dan twee maanden mag de auto de deur uit. Hopelijk betekent dit dat het volgende project in de startblokken staat. Lord Hans the G staat te koop in Marbella en draagt uiteraard nog geen Nederlandse platen. Tel bovenop het bedrag dus nog wat belastingen.

Advertentie

Reacties

  • Jan Alssan heeft op 14 augustus 2018 geschreven:

    Marginale wansmakelijke aanstellerij in een rijk kleedje. Mooie stijlvolle wagens voorgoed om zeep. Als margi’s geld hebben…

    Reageer

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie