Dat is ook niet aardig. In Europa zijn een hoop mensen die zo’n Lucid Air graag willen hebben (maar nog niet kunnen kopen), en in Amerika rijden ze de auto’s gewoon al stuk. De eerste Lucid Air met forse schade is al op veilingwebsite Copart verschenen. De kilometerstand is niet bekend, maar er kunnen nooit veel kilometers op de volledig elektrische sedan staan. Over de oorzaak van de crash is niets bekend.

Het gaat hier zelfs om een Lucid Air Dream Edition. De eerste 520 exemplaren van de Air waren allemaal deze exclusieve uitvoering. De klanten hadden keuze uit een Dream Edition Range met 933 pk of de Dream Edition Performance met 1.111 pk. Gezien de 21-inch velgen vermoeden we dat het hier gaat om de laatste versie, al heb je met 933 pk ook weinig te klagen.

Lucid heeft nog geen dealers hier

Deze gecrashte Lucid Air is een project voor de dappere klusser. Het automerk is vooralsnog niet aanwezig in Nederland en op veel ondersteuning van een dealer hoef je dus niet te rekenen, al kan het niet lang meer duren voordat het merk in Europa neerstrijkt. De nieuwprijs van de Lucid Air Dream was in Amerika 169.000 dollar, omgerekend zo’n 160.000 euro.

We zijn benieuwd of een particulier met de gecrashte Lucid Air aan de haal gaat, of dat het toch een nieuwsgierige concurrent is die de EV op de kop tikt voor wat broodnodige informatie. Plaats jij een mooi bod?

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)