Meestal zijn we, heel zacht uitgedrukt, niet echt fan van de manier waarop Mansory auto’s toetakelt. Wij snappen bijvoorbeeld niet waarom je een peperdure Rolls-Royce Phantom 8 zou willen omtoveren tot een gefacelifte Chrysler 300C. Maar misschien, héél misschien, doet het Duitse bedrijf nu dan toch iets goed: de Mansory Lamborghini Aventador S ziet er op zich best tof uit. (Nee, dat doet ie niet, groetjes van de eindredactie).

Overal koolstofvezel

Ieder detail op de Mansory Lamborghini Aventador S heeft een koolstofvezel-make-over gekregen. Onder andere het Lamborghini-logo op de motorkap, de air intakes, zijskirts, diffusers en de achterspoiler. Ook de velgen zijn gemaakt van het ultralichte spul waar Mansory zo graag gebruik van maakt. Oh, en op aanvraag kan ook het interieur onder handen worden genomen door de in-house experts van het bedrijf. (Tip van de eindredactie: doe het niet)

Oké, toegegeven, misschien is Mansory een beetje overboord gegaan met het aanbrengen van koolstofvezel. Misschien heeft de Mansory Lamborghini Aventador S iets weg heeft van een aanrecht op wielen. Maar dat is nou eenmaal waar het tuningbedrijf goed in is: over de top gaan. Mansory geeft haar klanten de keuze uit maar liefst vijftien verschillende soorten carbon. Dus de kans is in ieder geval klein dat je rijke buurman (met een even slechte smaak als jij) precies hetzelfde aanrecht koopt.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie