Wanneer je als supercarmerk een auto bouwt die speciaal bedoeld is om mee te roadtrippen, haal je jezelf heel wat op de hals. Is er wel genoeg bagageruimte? Zijn er genoeg opbergplekken voor zakjes gummibeertjes? En bied je wel de juiste, matchende koffers aan? McLaren is dat laatste struikelblok bij hun aankomende GT voor: deze McLaren-bagageset voorziet in al je meeneemwensen.

In Pebble Beach presenteerden de Britten dit smaakvolle vierdelige tassen-ensemble. Niemand minder dan McLarens eigen op-maat-maak-afdeling MSO tekende voor het ontwerp. De tassen zijn opgetrokken uit het mooiste Italiaanse leer en passen uiteraard exact met z’n vieren in de McLaren GT. In de achterste bagageruimte, welteverstaan; voorin kun je altijd nog meer rotzooi kwijt.

Er zijn drie kleurthema’s waaruit je kunt kiezen: Pioneer Black (met rode stiksels, zoals op de foto’s), Luxe Black en Luxe Porcelain. De prijzen verschillen per tas, waarbij de golftas met 5.000 pond – zo’n 5.500 euro – uiteraard het duurst is. De gehele set koop je voor 11.350 pond, of 12.500 euro. Veel geld, maar kom: het maakt je GT wel helemaal af.

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie